طرز تهیه ترشی لبوی خانگی خوشمزه و بی نظیر به صورت مرحله به مرحله
نوشته شده توسط : mona

آشنایی با روش تهیه ترشی لبو به شکل گل و ستاره - همشهری آنلاین

 

مواد لازم برای ترشی لبو

  • لبو    1 کیلوگرم
  • سرکه    2 لیوان
  • دانه فلفل سیاه    5 عدد
  • رزماری    1 شاخه متوسط
  • تخم گشنیز    1 قاشق غذا خوری
  • نمک    به میزان لازم

 

دستور پخت ترشی لبو

 

1. طرز تهیه ترشی لبوی خانگی

ابتدا لبو ها را خوب شسته، پوست بگیرید و برای دو ساعت بپزید. حالا مطابق سلیقه تان لبو ها را برش دهید یا با کاتر قالب بزنید.

 

2. مرحله دوم: افزودن مواد ترشی به لبو

حالا لبو های آماده شده را داخل سرکه بریزید و تخم گشنیز، نمک، فلفل، رز ماری را افزوده خوب مخلوط کنید.

 

3. مرحله سوم: قرار دادن ترشی در یخچال

حالا مواد آماده شده را داخل شیشه مناسب خشک و تمیزی ریخته و در یخچال بگذارید.

 

4. مرحله آخر: سرو ترشی لبو

این ترشی بعد از گذشت یک هفته قابل مصرف است. فقط باید در طول مصرف هم در یخچال قرار گیرد.

 

منبع: غذاهای بین المللی





:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 تير 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: